UA-72086530-1

Zapiště se k odběru novinek a bud'te první, kdo se dozví o novinkách na Bohemian Foodie, nových receptech, připravovaných kurzech a soutěžích.

You are viewing Izrael

Lilek s česnekem, citrónem a granátovým jablkem

Tahle zima nás ne a ne opustit… ale už opravdu. Zrovna, když jsem si začínala myslet, že pod 5 ºC teplota už ani náhodou neklesne, nás překvapí sníh a mrazy! Nebudu vám ani povídat, že v mrazivém počasí jde všechno hůř (moje vlčice by vám …

Share this article

Zapečený lilek

Léto se k nám blíží mnohem rychleji, než tukové polštářky nabrané během zimního období (a za vydatné pomoci našich babiček) odcházejí. Alespoň tady u nás v Evropě. Pokud ovšem nejsi tajný multimiliardář a tvoje léto trvá 364 dní s jedním deštivým dnem, který se …

Share this article